Over Pont 13 | Eten, drinken & bootjes

Gered van de sloop is Pont 13 sinds 2005 in een stoer en uniek horeca concept gehesen en heeft het sinds 2010 een definitieve ligplaats aan de Haparandadam in de Westelijke Houthavens.

Een verborgen pareltje omringd door water en direct verbonden aan 't IJ. Met de nieuwe woonwijk Houthavens aan de ene kant en een strekdam aan de andere kant is het vooral genieten van het uitzicht en de rust. Bij minder goed weer neem je plaats in de voormalige fietstunnel met uitzicht over 't IJ en bij zonnig weer neem je een verfrissende duik vanaf de steiger.

Pont 13 is momenteeel van donderdag t/m zondag vanaf 11.00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Tevens is de Pont volledig af te huren voor besloten evenementen zoals verjaardags- en bedrijfsdiners en/of feesten. Ook in het huwelijksbootje stappen is mogelijk daar het een officiële trouwlocatie is. Maak het compleet met een diner en feest tot 150 personen.

Boot huren en aanleggen

Pont 13 kan weliswaar niet meer zelfstandig varen, maar vanaf onze steiger kun je opstappen voor een geheel verzorgde boottocht inclusief schipper. Dit kan met onze eigen open sloep 'LAUTTA' tot 30 personen en anders verzorgen wij graag een overdekt en/of groter alternatief tot wel 80 personen.

Maar ook met je eigen boot zijn wij goed bereikbaar voor een hapje en drankje bij ons aan boord. Meer af aan onze eigen steiger en je stapt zo ons terras op.

Liever aanleggen en vanuit je eigen boot eten en drinken bestellen? Dit kan nu ook met ons handige QR code systeem. Vraag één van onze collega's om uitleg.

Huur een boot