Groepen

Op zoek naar een echte Amsterdamse locatie voor jouw event? Pont 13 kent een industriele doch warme sfeer, flexibele indeling, state of the art geluidsinstallatie en natuurlijk rijke historie. Denk aan een borrel, sit-down diner, walking dinner of spetterend feest. Neem voor informatie over events contact met ons op.

Groep aan boord

Met een groter gezelschap aan boord lunchen, borrelen of dineren? Pont 13 is door de open ruimte en flexibel meubilair hiervoor een prima plek. Borrelen doe je aan de bar of bij mooi weer op het achterdek. Pont 13 is ook exclusief af te huren. Informeer naar de mogelijkheden.

Doe een groepsaanvraag

Feestje of zakelijk event

Op zoek naar een unieke locatie voor een feestje of bedrijfsevent? Mede door de flexibele indeling van de Pont zijn er veel opties. Een volledige geluidsinstallatie met beamer, scherm en draadloze microfoons zijn aanwezig. Informeer naar de mogelijkheden of download de brochure.

Doe een groepsaanvraag

Trouwen aan boord

Stap bij ons in het huwelijkspontje! Wij zijn een officiële trouwlocatie en verzorgen graag jullie bruiloft van ceremonie en receptie tot diner met een knallend feest! Informeer naar de mogelijkheden of stap eens aan boord.

Trouwaanvraag