Welkom aan boord!

pont13-touw

Pont 13 is een voormalige veerpont van het GVB uit 1927 omgebouwd tot een authentieke horecagelegenheid. Met een unieke locatie aan het water in de Amsterdamse Houthavens is het dé plek om even te ontsnappen aan de hectiek van de stad en te genieten van de heerlijk ongedwongen, vrolijke en relaxte sfeer. Veel originele delen van de pont zijn verwerkt in het interieur wat zorgt voor een stoer en industrieel karakter.

Drink een borrel aan onze bar met uitzicht op de open keuken of neem plaats in ons aaneengesloten restaurant voor een goed en gezellig diner. Zomers kun je heerlijk genieten op ons grote terras aan het water waar je de bootjes af en aan ziet varen van onze eigen aanlegsteiger.

Een heuse houtskoolgrill zorgt voor smaakvolle eenvoudige gerechten, ons motto luidt dan ook: lekker eten in een stoer jasje. Of je nu voor een kop koffie, een hapje of een lekker speciaalbiertje komt, onze crew heet je van harte welkom aan boord.

Tot snel!

Iets te vieren?

Wij vieren het graag met je mee! Dankzij onze unieke locatie en gezellige sfeer zijn we de perfecte plek voor jouw verjaardag, borrel, bruiloft of bedrijfsfeest. Informeer naar de mogelijkheden en proef alvast wat sfeer in ons fotoboek.